المقادير:-
-بطاطس مسلوقة و مهروسة
-لحمة مفرومة معصجة
-جبنة موتزاريلا او جبنة رومي مبشورة
-بيض و دقيق و بقسماط ( المقدار علي حسب الكمية)
-ملح و الفلفل و كمون
-يمكن اضافة ثوم و شطة لتضفي للطعم مزاق جميل جدا
الطريقة...
- قومي باخذ قطعت بطاطس في يديكي و قومي بحشوها لحمة مفرومة أو اوى حشوات اخري حسب الرغبة
, .
- ثم تحشي بالجبنة الموتزاريلا او جبنة رومي مبشورة زي متحبي الاثنين هيضفلها طعم لذيذ جدا
- اقفلى البطاطس و كوريها جيدا حتي تتماسكوتاخذ شكل جيد
- ثم قومي بوضعها فى الدقيق ثم في للبيض ثم الي البقسماط الخشن.
- ثم قومي بوضعها في التلاجة 10 دقايق لتتماسك و تكون كورة بطاطس حلوة حتي لا تفتح و انتي بتقليها.
-ثم قومي بتحمرها في الزيت ياحتي تاخذ لون جميل ذهبي
-ينفع تعمليها فى الفرن على درجة 200 20 دقيقة تقريبا
و يمكنك اضافة جبنة بارميزان على البقسماط سوف يضفي عليها مذاق مميز جدا
-ثم قومي بنشلها من الزيت على ورق مطبخ و تقدم
هذة الوصفه بيمكنك عملها كعشاء او في الافطار
كما يمكن ان تكون طبق جانبي في عزومه
و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق